Kontakt

Skriv til mig: annemettegiversen@gmail.com

Jeg hedder Anne-Mette Guldager Iversen.

Sønderkær 126, 7190 Billund

Telefon nr. 28455242

Følg mig også på Facebook – Billund Terapi v/ Anne-Mette G. Iversen

Eller Instagram – Billund Terapi

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Billede-AM-2020-768x1024.jpg

I foråret 2023 blev jeg Diplom Kunstterapeut fra Institut for Kunstterapi. Denne uddannelse har givet mig mulighed for at integrere mine kreative sider, så der er blevet en bedre balance mellem tanker, sansninger og følelser, og dermed større balance i mit liv.

Jeg mener, det er vigtigt, at vi lytter til hele vores krop for den rummer nogle ressourcer, som ofte er ukendte for os. Når vi bliver opmærksomme på, hvad kroppen fortæller os, får vi en bedre kontakt til vores tanker og mærker, hvad vi sanser og føler. Dermed begynder vi at rumme alt det, vi oplever og får adgang til alle vores ressourcer. Naturen giver mange muligheder for at sanse og mærke os selv. Ligesom den også hjælper os med at finde nye ressourcer.

Gennem kunstterapi får du mulighed for at få en bedre kontakt til det ubevidste, som viser sig i drømme og billeder. Ved at arbejde med drømmene og billederne vil du få adgang til vigtige budskaber til dig, som ellers ville være ubevidste og utilgængelige.

Mit udgangspunkt som terapeut er altid dine behov og ønsker. Min rolle er at støtte og hjælpe dig til at finde nye veje for dig på din måde og i dit tempo.

Jeg glæder mig til at møde dig .

Med venlig hilsen Anne-Mette