“Morgen meditation” er en mulighed fredage fra d. 18. august 2023 fra kl. 8.30-9.30. Kontakt mig eller følg med på facebooksiden billundterapi.

Meditation er en god måde at skabe kontakt til dit indre jeg. Det er en god ide at meditere jævnligt. Men det kan være svært at begynde, da man ofte vil opleve kropslig uro.

Jeg udbyder løbende kurser med meditation, hvor jeg guider, så deltagerne oplever, hvordan meditation kan give indre ro og væren.

Ofte er det hold, der foregår i naturen. Her er det lettere at finde ro og indre fokus, da naturen giver vores nervesystem ro, men også fordi vi har større kontakt med vores sanser, når fuglene kvidrer og vinden aer vores kind.

Meditation er en mulighed for at opnå indre ro og et bedre fokus. Der er mange måder at meditere på, og sammen finder vi en måde, der passer netop til dig. Når vi mediterer i naturen er det lettere at få sanserne i brug. Indendørs vil vi ofte have mere fokus på kroppen. Der er mulighed for både at ligge og sidde. Gennem meditation vil du opdage vigtigheden af at lytte til kroppen og flytte fokus væk fra dine tanker. Der findes ikke en rigtig eller forkert måde at meditere på. Du vil efterhånden finde din måde at gøre det på.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Meditation-med-personer-1024x768.jpg

Meditation giver en indre ro og et bedre fokus. Det kan i hverdagen være svært at finde ro og tid til at meditere, men du vil opleve, at tiden er godt givet ud, når du først kommer i gang. Små pauser i løbet af dagen kan også give fornyet energi.

“Aftenmeditation i naturen” foregår i sommerhalvåret. Følg med på facebooksiden billundterapi.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Billede-AM-2020-768x1024.jpg
Jeg hedder Anne-Mette Guldager Iversen.
Sønderkær 126, 7190 Billund.
Kontakt mig på 28455242 eller følg med på Facebook – Billund Terapi v/Anne-Mette G. Iversen