Mit navn er Anne-Mette Guldager Iversen. Jeg bor i Billund sammen med min mand. Vi har 2 drenge. Vi lever et aktivt liv med fokus på natur, sport, kreativitet og prioriterer også vores venskaber. 

Jeg er uddannet Kunstterapeut fra Institut for Kunstterapi. Som terapeut arbejder jeg meget i og med naturen som omdrejningspunkt. Men jeg er også glad for kunstterapiens mange muligheder med kreative udtryksmåder.

Oprindeligt er jeg uddannet lærer, og har arbejdet i folkeskolen, på produktionsskole og ungdomsskole. Mit arbejde indenfor ældreområdet bekræfter vigtigheden af, at vi alle er forskellige, og det er der udgangspunktet skal være. Jeg holder af at sætte processer i gang og oplever en god dynamik med holdundervisning.

Jeg er glad for Billund og de naturområder, vi har lige omkring os – Randbøl Hede, Grene Sande og byens naturområder m.m.. Derfor arrangerer jeg ture med mulighed for at kombinere naturoplevelsen med meditation – ydre skønhed og indre skønhed og kreativitet. Terapiforløb kan foregå i naturen, men også i mit terapilokale på Sønderkær i Billund.