Kurser

Meditation med kreativ forankring

Onsdage i september, oktober og november fra kl. 19-20.30. Vi mødes på Svinget 4 B, Billund.

Sæt dig selv i fokus med nærvær, stilhed og væren. Arbejd med din kreativitet og se det som en god mulighed for at forankre din personlige udvikling.

  • Har du lyst til at meditere sammen med andre?
  • Har du svært ved at komme i gang selv?
  • Har du et ønske om at få en bedre selvindsigt?
  • Vil du gerne lytte bedre til din krop?
  • Har du lyst til personlig udvikling gennem kreativitet?

Så er dette kursus måske noget for dig. Læs mere på Facebooksiden “Billund Terapi”.

Plej dig selv og din kreativitet

To lørdage i september – d. 5. og 19. – er der mulighed for, at du kan sætte fokus på din kreativitet. Der kræves ingen forkundskaber, men en lyst til at fordybe sig i kreative processer indenfor ler, tegning/maling, collage m.m. Se mere på linket https://www.fof.dk/sydostjylland/Kursusoversigt/Billund-Grindsted/Kreativt/plej-dig-selv-og-din-kreativitet?id=208200

Plej dig selv og din barnevogn

Dette kursus henvender sig til mødre eller fædre der gerne vil gå tur med barnevognen, men som gerne vil følges med andre og undervejs lave sjove øvelser, hvor hjernen, kroppen og kreativiteten bliver sat i gang. Turene vil foregå på dansk – men det er ok, hvis det danske sprog endnu driller lidt. Se mere på linket https://www.fof.dk/sydostjylland/Kursusoversigt/Billund-Grindsted/Efterfodsel/plej-dig-selv-med-din-barnevogn?id=208170

Kurser generelt

Jeg afholder gerne et kursus indenfor kunstterapi og meditation. Det kan foregå indendøre, men det er også muligt at kombinere det med at være i naturen.

Det giver ofte et helt anderledes udbytte at være en del af et hold. Her er der mulighed for at give, men også at modtage input fra andre.

Der er altid mulighed for, at vi kan aftale indhold og det praktiske nærmere.