6 : Arrangementer og Kurser

“Morgen meditation”

Hver torsdag i september måned er der morgenmeditation i naturen fra kl. 8-8.45. Her vil vi skabe kontakt til kroppen, inden vi finder et godt sted med sol og fuglekvidrer. Her vil vi slå os ned og arbejde med at skabe kontakt mellem det ydre og det indre liv. Se mere på Facebook Billund Terapi https://www.facebook.com/billundterapi.

Naturens Uge 2022.

“Naturen tæt på dig – Tæt på din natur”

Træstamme ved Kærhusskoven. Et godt sted at sidde.

”Naturen tæt på dig” – ja, det har vi heldigvis her i Billund. Men indimellem glemmer vi det, eller bruger de stier, vi allerede kender. Så når Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening i år har dette tema, så synes jeg, det er godt at stoppe op og fornemme, hvor har jeg faktisk naturen tæt på mig?

Du kan også være med til “Naturen tæt på dig – tæt på din natur”, som foregår ved Kærhusskoven fredag d. 9. september kl 16.30-17.30.

Oplev, hvordan naturen hjælper dig til at opdage eller genfinde din indre natur.
Naturen giver RO
– RO til dit nervesystem
– RO til at mærke din krop
– RO til at lytte, dufte, smage, mærke og se
– RO til at nye ideer dukker op
– RO til eftertænksomhed
Så vær med og oplev, hvordan den natur, der er tæt på dig, kan give dig alt dette.
Vi vil gå en tur med fokus på sanserne, nyde skoven en sensommer eftermiddag og blot være.

Som borger i Billund by har vi faktisk flere gode naturområder tæt på os. Men hvorfor er det godt med naturen tæt på dig?

Det er det, fordi naturen giver dig ro. Den ro, der skal til for, at du kan mærke dig selv, har tid til eftertanke, og hvis turen er lang nok, også til at du får energidepoterne fyldt op. Men det er også i naturen, at tankemyldret får en tiltrængt pause, og vi glemmer alt om tid og sted, når vi ser den flotteste sommerfugl eller opdager en fugl, vi aldrig har set før. Eller når vi finder brombær, som smager himmelsk. Eller den skønneste blomsterduft når frem til vores næsebor og minder os om vores Bedstes have.

Så brug uge 36 til at være nysgerrig på ”Naturen tæt på dig”. Tag en anden rute end du plejer på din gåtur. Overvej om det er muligt at cykle til det, du skal. Spørg naboen om han/hun vil med på skovtur til Anlægget. Brug lidt længere tid på Skulpturstien til at kigge på kunsten. Tag kurven med og pluk lidt bær og frugt undervejs. Ja, nyd ”Naturen tæt på dig”.

Og hvis du har tid og lyst, er der mulighed for at deltage i dette lokale arrangement. Her vil vi sætte fokus på sanserne, nyde skoven og blot være. Det foregår fredag d. 9. september kl. 16.30-17.30 ved Kærhusskoven. Se mere på https://www.naturensdag.dk/ eller på facebook Billund Terapi.

“Aftenmeditation i naturen”

I sommerhalvåret er der mulighed for at meditere i naturen en aften om ugen. Her vil vi skabe kontakt til kroppen, inden vi finder et godt sted med sol og fuglekvidrer. Her vil vi slå os ned og arbejde med at skabe kontakt mellem det ydre og det indre liv. Se mere på Facebook https://www.facebook.com/billundterapi.

“KÅD45”

Kunstterapeut foreningen arrangere hvert år Kunstterapiens Åbne Døre. Det foregår altid i uge 45, derfor KÅD 45. Her er der mulighed for at afprøve forskellige muligheder indenfor kunstterapien. Det er en landsdækkende aktivitet, så der mulighed for at være med her i Billund, men også andre kunstterapeuter vil udbyde arrangementer i deres lokalområde. Følg med på Facebook: KÅD 2022, men også på Billund Terapi, hvor jeg vil slå mine aktiviteter i forbindelse med KÅD op. https://www.facebook.com/billundterapi

“Inspirationsgruppen – Billund”

Den sidste mandag i hver måned – på nær juli og december – er der mulighed for at være med i Inspirationsgruppens arrangementer. Her er der fokus på meditation og personlig udvikling. Dette er et projekt som Susanne Tranholm, Lilian Præstbro og jeg har stablet på benene ud for fra et ønske om, at vi her i Billund kunne mødes med andre og blive inspireret til personlig udvikling. Enten er det én af os tre, der har et oplæg, eller også kan det være en udefrakommende oplægsholder, som fortæller om sit liv, eller hvad de er optaget af i øjeblikket. Det foregår på Systemvej 39, Billund kl. 18.30-21. Det er gratis at deltage, dog betaler man 20 kr for kaffen. Følg med på Facebook på “Inspirationsgruppen – Billund”, så du kan se, hvem vi får besøg af næste gang. https://www.facebook.com/groups/714147002114415

  • Har du lyst til at meditere sammen med andre?
  • Har du svært ved at komme i gang selv?
  • Har du et ønske om at få en bedre selvindsigt?
  • Vil du gerne lytte bedre til din krop?
  • Har du lyst til personlig udvikling gennem kreativitet?

Kurser generelt

Jeg afholder gerne et kursus indenfor kunstterapi og meditation. Det kan foregå indendøre, men det er også muligt at kombinere det med at være i naturen.

Det giver ofte et helt anderledes udbytte at være en del af et hold. Her er der mulighed for at give, men også at modtage input fra andre.

Der er altid mulighed for, at vi kan aftale indhold og det praktiske nærmere.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Billede-AM-2020-768x1024.jpg
Jeg hedder Anne-Mette Guldager Iversen.
Sønderkær 126, 7190 Billund.
Kontakt mig på 28455242 eller følg med på Facebook – Billund Terapi v/Anne-Mette G. Iversen