6 : Arrangementer og Kurser

Efterårets kursus hedder “Energi i hverdagen”. Ved at meditere giver du dig selv lufthuller, hvor du hjælper dig selv med at skabe fokus på det, du egentlig gerne selv vil. I en travl hverdag kan det være svært at putte ind, men når du oplever, hvad det giver dig, vil du helt automatisk prioritere det i hverdagen.

I vinterhalvåret er det muligt at deltage i “Meget mere end en gåtur”. Det foregår udvalgte lørdage i Grene Sande. Turene er for dig selv eller måske har du lyst til en oplevelse med dine venner/veninder. Naturområder omkring Billund er helt specielle, da det er indsande fra istiden, men der er også både plantager og skovområder. Disse områder vil vi gå en tur i, meditere og lave små øvelser med naturens materialer. Dagen er mest mulig tilpasset dagens vejr, så tag tøj på efter det. I rygsækken vil det være hensigtsmæssigt med et tæppe og noget varmt at drikke. Det er ingen vandretur, men vi vil gå et par kilometer i stille tempo på naturstier.

“KÅD45” deltager jeg også i. Det drejer sig om, at vi i Kunstterapeutforeningen gerne vil sætte fokus på Kunstterapien. Derfor er dette et landsdækkende arrangement – Kunstterapiens Åbne Døre – og det foregår altid i uge 45. Mere herom senere.

“Meget mere end en rundtur i Ediths Have” er et samarbejde med Bamsemuseet. Det vil primært foregå i sommerhalvåret, men der kan også være enkeltstående arrangementer i løbet af året.

“Aftenmeditation i naturen” foregår i sommerhalvåret. I vinterhalvåret vil der være “Meget mere end en gåtur” i udvalgte naturområder i Billund og omegn.

Sæt dig selv i fokus med nærvær, stilhed og væren. Arbejd med din kreativitet og se det som en god mulighed for at forankre din personlige udvikling.

  • Har du lyst til at meditere sammen med andre?
  • Har du svært ved at komme i gang selv?
  • Har du et ønske om at få en bedre selvindsigt?
  • Vil du gerne lytte bedre til din krop?
  • Har du lyst til personlig udvikling gennem kreativitet?

Så er disse kurser måske noget for dig. Læs mere på Facebooksiden “Billund Terapi”.

Kurser generelt

Jeg afholder gerne et kursus indenfor kunstterapi og meditation. Det kan foregå indendøre, men det er også muligt at kombinere det med at være i naturen.

Det giver ofte et helt anderledes udbytte at være en del af et hold. Her er der mulighed for at give, men også at modtage input fra andre.

Der er altid mulighed for, at vi kan aftale indhold og det praktiske nærmere.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Billede-AM-2020-768x1024.jpg
Jeg hedder Anne-Mette Guldager Iversen.
Sønderkær 126, 7190 Billund.
Kontakt mig på 28455242 eller følg med på Facebook – Billund Terapi v/Anne-Mette G. Iversen