5 : Meditation

Meditation er en mulighed for at opnå indre ro og et bedre fokus. Der er mange måder at meditere på, og sammen finder vi en måde, der passer netop til dig. Når vi mediterer i naturen er det lettere at få sanserne i brug. Indendørs vil vi ofte have mere fokus på kroppen. Der er mulighed for både at ligge og sidde. Gennem meditation vil du opdage vigtigheden af at lytte til kroppen og flytte fokus væk fra dine tanker. Der findes ikke en rigtig eller forkert måde at meditere på.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Meditation-med-personer-1024x768.jpg

Meditation giver en indre ro og et bedre fokus. Det kan i hverdagen være svært at finde ro og tid til at meditere, men du vil opleve, at tiden er godt givet ud, når du først kommer i gang. Små pauser i løbet af dagen kan også give fornyet energi.

Jeg udbyder flere hold med fokus på meditation, som foregår både i naturen og indendørs. Der er plads til både nybegyndere og mere garvede.

  • I sommerhalvåret har jeg “Aftenmeditation i naturen”. Vi mødes udvalgte steder i Billund. Se mere på Facebooksiden “Billund Terapi”
  • I vinterhalvåret udbyder jeg “Meditation med kreativ forankring” , som er et kursusforløb. Her arbejdes der med meditation med en kreativ bearbejdning. Se mere under kurser eller følg Facebooksiden “Billund Terapi”