Meditation

Ved at meditere jævnligt vil du opleve, at du opnår en indre ro og et bedre fokus. Det kan være svært at finde ro og tid til at meditere, men du vil opleve, at tiden er godt givet ud, når du først kommer i gang. Små pauser i løbet af dagen kan også give fornyet energi.

Jeg udbyder flere hold med fokus på meditation. Det er muligt at deltage både i naturen og indendøre. I naturen er det meget lettere at finde ro og mærke jordforbindelsen, men i vinterhalvåret bruger vi lækre lokaler og god musik. Der er plads til både nybegyndere og mere garvede.

  • I sommerhalvåret har jeg “Aften meditation i naturen”. Vi mødes udvalgte steder i Billund. Se mere på Facebooksiden “Billund Terapi”
  • “Meditation med kreativ forankring” er et kursus forløb, hvor det er muligt hver onsdag aften at deltage i et forløb med meditation og med efterfølgende kreativ bearbejdning af meditationen. Se mere under kurser eller følg Facebooksiden “Billund Terapi”
  • I “Inspirationsgruppen” er der en mulighed for at snuse til den alternative verden. Her er der den sidste mandag i hver måned en oplægsholder, der fortæller om sit arbejde som terapeut eller behandler. Det kan også være andre, som har noget de er optaget af. Der er f.eks. musik som tema i juni og november. Hver aften begynder med en fælles meditation guidet af oplægsholderen eller én af os stiftere af Inspirationsgruppen – Susanne Tranholm, Lillan Præstbro og Anne-Mette G. Iversen. Inspirationsgruppen er opstået udfra et ønske om, at vi her i Billund og omegn kunne mødes med andre og blive inspireret. Det er gratis at deltage, dog betaler man 20 kr for kaffen/teen. Se mere på Facebook gruppen – “Inspirationsgruppen”.