5 : Meditation

Jeg udbyder løbende kurser med meditation. Her i efteråret 2021 er der “Energi i hverdagen”, som foregår hver onsdag kl. 18.30-20.30 på Sønderkær 126, Billund. Der er også “Meget mere end en gåtur”, som foregår udvalgte lørdage fra kl. 13-16 i Grene Sande.

Meditation er en mulighed for at opnå indre ro og et bedre fokus. Der er mange måder at meditere på, og sammen finder vi en måde, der passer netop til dig. Når vi mediterer i naturen er det lettere at få sanserne i brug. Indendørs vil vi ofte have mere fokus på kroppen. Der er mulighed for både at ligge og sidde. Gennem meditation vil du opdage vigtigheden af at lytte til kroppen og flytte fokus væk fra dine tanker. Der findes ikke en rigtig eller forkert måde at meditere på. Du vil efterhånden finde din måde at gøre det på.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Meditation-med-personer-1024x768.jpg

Meditation giver en indre ro og et bedre fokus. Det kan i hverdagen være svært at finde ro og tid til at meditere, men du vil opleve, at tiden er godt givet ud, når du først kommer i gang. Små pauser i løbet af dagen kan også give fornyet energi.

“Aftenmeditation i naturen” foregår om sommeren. Følg med på facebooksiden billundterapi.

“Meget mere end en gåtur i Ediths Have” er et samarbejde med Bamsemuseet. Der vil i løbet af året komme forskellige oplæg afhængig af årstiden.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Billede-AM-2020-768x1024.jpg
Jeg hedder Anne-Mette Guldager Iversen.
Sønderkær 126, 7190 Billund.
Kontakt mig på 28455242 eller følg med på Facebook – Billund Terapi v/Anne-Mette G. Iversen