1 : Lidt om mig

Mit navn er Anne-Mette Guldager Iversen. Jeg holder af at opholde mig i naturen, og forsøger at være der mest muligt. Det kan være i min have, i naturområderne her i Billund eller gerne i de større naturområder, som f.eks. Grene Sande eller Randbøl Skovdistrikt.

Jeg bor i Billund sammen med min mand, Kim og vores 2 drenge, som efterhånden er ved at være flyttet hjemmefra.  Vi lever et aktivt liv med sport, natur og musik og er meget engageret i lokalsamfundet. 

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Anne-Mette-45-of-90fisk-683x1024.jpg

Jeg er glad for Billund og de naturområder, vi har lige omkring os – Randbøl Hede, Grene Sande og byens naturområder m.m.. Derfor arrangerer jeg ture med mulighed for at kombinere naturoplevelsen med meditation – ydre skønhed og indre skønhed og kreativitet.  

Jeg er uddannet lærer, og har arbejdet både i folkeskolen og på produktionsskole. I efteråret 2017 blev jeg Diplom Kunstterapeut fra Institut for Kunstterapi. Med denne uddannelse kombinerer jeg undervisning, personlig udvikling og mine interesser indenfor kreativitet og natur. Det kan være ture i naturen, kursusforløb eller terapi.

 

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Billede-AM-2020-768x1024.jpg
Jeg hedder Anne-Mette Guldager Iversen.
Sønderkær 126, 7190 Billund.
Kontakt mig på 28455242
eller følg med på
Facebook eller Instagram – Billund Terapi v/Anne-Mette G. Iversen