1 : Lidt om mig

Mit navn er Anne-Mette Guldager Iversen. Jeg bor i Billund sammen med min mand, Kim og vores 2 drenge.  Vi lever et aktivt liv med sport, natur og musik og er meget engageret i lokalsamfundet. 

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Anne-Mette-45-of-90fisk-683x1024.jpg

Jeg er glad for Billund og de naturområder, vi har lige omkring os – Randbøl Hede, Grene Sande og byens naturområder m.m.. Derfor arrangerer jeg ture med mulighed for at kombinere naturoplevelsen med meditation – ydre skønhed og indre skønhed.  

Jeg er uddannet lærer, og har arbejdet både i folkeskolen og på produktionsskole. I efteråret 2017 blev jeg Diplom Kunstterapeut fra Institut for Kunstterapi. Med denne uddannelse kombinerer jeg undervisning, personlig udvikling og mine interesser indenfor kreativitet og natur. Det kan være ture i naturen, kursusforløb eller terapi.

I kunstterapien findes mange kreative udfoldelsesmuligheder – f.eks. via kroppen, materialer som ler eller maling og ikke mindst i naturen.  Der kræves ingen forkundskaber, blot en lyst til at blive klogere på sig selv. 

Mit udgangspunkt som terapeut er altid dine behov og ønsker. Min rolle er at støtte og hjælpe dig til at finde nye veje for dig på din måde og i dit tempo.

 

Sammen med Susanne Tranholm og Lillan Præstbro har jeg dannet “Inspirations-gruppen” ud fra et ønske om, at vi her i Billund kunne mødes med andre og blive inspireret. Her er der den sidste mandag i hver måned en oplægsholder, der fortæller om sit arbejde som f.eks. terapeut eller behandler. Hver aften begynder med en fælles meditation. Det er gratis at deltage. Se mere på Facebookgruppen – “Inspirationsgruppen Billund”.

“Livslæring med Den kreative Kuffert” er et samarbejde med Susanne Tranholm. Her arbejder vi med at udvikle en børnegruppe, så de bliver bedre til at skabe relationer, håndtere de konflikter, der opstår og i det hele taget få en gladere hverdag.

Her i sommer har jeg et samarbejde med Bamsemuseet, hvor jeg har haft “Meget mere end en rundtur i Ediths Have”. Her har der været mulighed for at opleve Ediths Have med både ydre og indre skønhed gennem sanser og meditation. I forbindelse med efterårsferien vil jeg også lave sanseoplevelser for børn og voksne i haven.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Billede-AM-2020-768x1024.jpg
Jeg hedder Anne-Mette Guldager Iversen.
Sønderkær 126, 7190 Billund.
Kontakt mig på 28455242 eller følg med på Facebook – Billund Terapi v/Anne-Mette G. Iversen