Velkommen til Billund Terapi

Billund Terapi er en mindre virksomhed med et utal muligheder for at blive klogere på dig selv. Det kan ske via individuel terapi, kurser og forskellige arrangementer ofte i naturen.

Udgangspunktet er kunstterapi med et utal af kreative muligheder for at skabe. Desuden er der rig mulighed for at inddrage naturen i forløbene.

Kender du det, at

  • du gør noget, men hellere vil noget andet
  • du diskuterer med dig selv for og imod
  • du føler dig stresset
  • du mangler energi i hverdagen
  • du bliver ked af det uden at vide hvorfor
  • du ønsker hjælp til at bruge dine ressourcer bedre
  • du har lyst til at ændre dine vaner

Du bestemmer dit fokus i terapien. Jeg støtter og vejleder dig.

Følg også med på Facebooksiden “Billund Terapi v/ Anne-Mette G. Iversen”.

Kontakt mig på 28455242.

Jeg glæder mig til at se dig.

Med venlig hilsen Anne-Mette

Natur – Krop – Kreativitet

Her er der mulighed for at kombinere krop og kreativitet med at være i naturen. Vi vil arbejde med kroppen på en måde, hvor vi bruger den og derved styrker den. Det sker med sjove øvelser med balance, udstrækning og de store muskelgrupper. Øvelserne vil også udfordre kreativiteten både med at kombinere forskellige øvelser og med at bruge naturens materialer til at være skabende. Alt det vil ske i en kombination, hvor også lattermusklerne kommer i brug, og vi nyder den natur, vi er i.

Det er lørdag d. 14. maj, lørdag d. 28. maj og lørdag d. 18. juni fra kl. 10-13. Vi mødes på Grene Sandes P-plads – google:”Hundeskov Grene Sande” Tag tøj på du kan bevæge dig i, drikkevarer og en lille madpakke. Pris 1250 kr. Tilmelding sker ved at indbetale til 28455242. Prisen dækker alle tre gange, også selvom du skulle blive forhindret. Jeg glæder mig til at se dig:)